Aluminijska folija i sol - ovo je kako ćete očistiti srebro

Srebrni nije preskup, a ipak nudi vrlo plemeniti dojam. Ali srebro ima vrlo odlučujući nedostatak, jer vrlo brzo radi. Sivi na crni sloj se smiri na srebro. Posebno neugodno je čišćenje, ako je jako ornamentirani nakit ili izrezbareni pribor za jelo. Ovdje ćemo pokazati jednostavnu metodu.

korak po korak srebro

  • sol aluminijske folije
  • tople vode čistom
  • stakla ili porculana zdjelu
  • odaberite mekom četkom / stari četkica

kuhinjska krpa prvu zdjelu Možda neće biti teško pronaći posudu, te bi trebao u ovom slučaju nužno obratite pažnju na pravi materijal. Kuhalo od nehrđajućeg čelika ili umivaonik mogao bi vas možda oštetiti. Najsigurnija su inačica jela od stakla ili porculana.

2. Izrežite aluminijsku foliju

Također je moguće staviti potpune lukove u zdjelu. Ali ako želite odmah očistiti cijeli teret srebra, trebali biste kopati ili izrezati aluminijsku foliju tako da foliju može obavljati svoj posao bilo gdje. Višu kvalitetu srebra koju želite očistiti, to bolje čišćenje s aluminijskom folijom.

treći slojeva i prelijte

rasporedite srebrnjake i komadiće slojeva folije u zdjelu i dati svaki malo soli. Zatim prelijte vruću vodu preko asortimana i promiješajte drvenom žlicom. Ako možete znati da se crna površina ne uklanja ispravno, ponovite postupak. Nach 4. Ispiranje i ispiranje

Precizno ornate površine trebale bi biti četkane starom četkicom za zube. Nemojte ostavljati srebrne dijelove u kadi duže od dvije do tri minute. Zatim se srebro dobro isprati s bistrom vodom. Nakon toga, srebro treba temeljito sušiti mekom čajem ručnikom.

Savjeti i trikoviSve jeftine srebrne pribor za jelo s vrlo tankim premazom treba tretirati gotovim srebrnim sredstvom za čišćenje i što je rijetko moguće. Bolje je za proizvode s niskim cijenama s umjerenim srebrnim poliranjem s mekom srebrnom tkaninom za čišćenje. Kao što je teško moguće, ova varijanta štiti vaše srebro.

Podijelite s prijateljima

Ostavite svoj komentar