Byg skruens klemme selv - er det muligt?

Værktøjer købes bedst hos værkstedet. Med hensyn til ydelser, der skal være opfyldt værktøj selv for simple opgaver, som du administrerer med hjemmelavet taktik som regel vente med at få et passende værktøj kvalitet. Hvordan man bygger til mange enkle formål, men stadig en rigtig levedygtig træklemme, forklarer vi her.

Feasibility Grundlæggende kan du bruge allerede gør en meget nyttig Montering clamp træstykker og en gevindstang. Til brug under stort pres er denne skrue ikke lavet. Under alle omstændigheder modstår det kun mindre belastninger.

En fordel kan være, at vi kan bygge en rørring til en sådan grad, kan presses træstykker mod hinanden over hele længden (ca. for fastsættelse træ til limning). Sådanne specielle dimensioner findes sædvanligvis ikke i skrueklemmer i handelen - så selvproduktion ville have en fordel her.

Holdbarhed

Holdbarheden af ​​selvfremstillede skrueklemmer kan beskrives som "lav" - selv med meget omhyggelig brug. I en lang levetid, selv af træskruer, bør man ikke håbe bedre.

Af denne grund opstår der spørgsmålet om, hvorvidt man rent faktisk gør indsatsen for selvopbygning.

gevindstangen

  • træskaft (runde træstykker)
  • fastsættelse skrue til spindlen
  • fiberplader
  • nødder
  • lim
  • stiksav eller stiksav
  • router
  • 1. jernbane og fast arm fremstilling
  • Grundlæggende trin til en skruestik selv

multiplex plader

Delene til Skinnen og armen skæres først ud af multiplexpladen. Den faste beslag skal derefter sluttes til skinnen. Med hardboard strimler og lim er de to dele fast forbundet. Lad tørre og lim til tørring. periodisk riller formales på skinnen (indad pegende) 2.

producere spænding arm klemmearmen og tryklejet Saw. Spændingsarmen skal have en næse, der går i indgreb i skinnerne. Limspændearm og trapezformet anlæg, lad tørre. Derefter bor huller til møtrikkerne og hammeren i møtrikkerne.

3. Tilslut spindel med håndtag

Tilslut gevindstangen med et stykke rundved. Til dette formål skal der laves en tråd, der passer i rund træ, hvor gevindstangen er skruet. Trædelen tjener derefter som et håndtag.

4. Monter og afslut printpladen

Nu kan du vedhæfte printpladen og sætte den sammen.

Tips & TricksIn de fleste tilfælde, de høje omkostninger af tid og materialer for den lave holdbarhed er næppe umagen værd, men også fifle tider sjov.
Del med venner

Forlad din kommentar