Et plankeværk varig beskyttende maling

Når maleriet et plankeværk, du skal være særlig opmærksom på de direkte påvirkninger på træ, fordi et hegn er naturligvis udendørs. Vejrpåvirkninger, men også økologisk stress gør et træhegn til at skabe. Afhængig af den anvendte maling varierer arbejdsteknikkerne væsentligt. Efterfølgende får du en detaljeret vejledning til at male dit træ hegn.

Det naturlige produkt træ skal være særligt beskyttet, når det bruges udendørs

Træ er et populært byggemateriale. Det bruges selvfølgelig også til hegnkonstruktion. Et hegn er udsat udendørs og skal kunne klare mange belastninger. For eksempel, de grundlæggende krav i de skiftende temperaturer, regn, sne, is, UV-stråler, vej salt, etc. Så må vinteren indtrængen af ​​vand forhindres, fordi det ville forårsage stor skade under frysning i skoven.

Udover vejrforholdene er der stadig organiske skadedyr

Men også UV-strålingen fra solen gør træet generelt til at skabe. Den farlige stråling beskadiger træmassen, ligninet. Måske har du allerede set et træhegn, der ikke har været behandlet i lang tid. Det nu gråagtige træ bliver skørt og dermed modtageligt for andre byrder. For eksempel for organiske skadedyr som svampe og andre mikroorganismer. Kun biller, myrer og larver er ingen reel fare. Hvis disse insekter først trænger ind i skoven, skal det allerede i høj grad ødelægges.

Glid plankeværk med et træbeskyttelsesmiddel, der opfylder alle krav

Så du har brug for at beskytte din plankeværk med maling mod virkningerne af vejr og svampesporer og mikroorganismer. Moderne træ hegn elementer er af denne grund højtryksimprægneret (kedletryk imprægneret). Saltvand imprægneringen trænger dybt ind i skoven og har flere års eksistens. Du kan selvfølgelig male over kedletryk imprægneret træ hegn. Til maling tages der hensyn til forskellige malingssystemer.

  • glasurer
  • Imprægnering farver træbeskyttelse
  • linolie eller linoliemaling

brug til maling dit hegn kun de faktiske træbeskyttelsesmidler

Det er vigtigt, at malingen, der anvendes resultater i tilføjelsen af ​​"træbeskyttelsesmidler". Kun disse produkter indeholder også biocider, der dræber mikroorganismer og svampe. Selvom du kunne male konventionelle maling og lakker, men du får kun en delvis beskyttelse, fordi disse konventionelle malinger normalt ikke har UV-beskyttelsesegenskaber. Der er ikke meget at overveje i forberedelsesarbejdet. Ofte er rengøringen af ​​jord og mos tilstrækkelig, det er heller ikke altid nødvendigt med en hård slibning.

Den fejer et plankeværk med træbeskyttelse glasur

En konservering træ glasur er en af ​​de mest almindelige beskyttende belægninger til en have hegn af træ. Glasurerne trænger rimeligt dybt ind i træet og beskytter det optimalt. Der sondres mellem tykke film og tynde lag glasurer, med tyndt lag træpletter er mere egnede til træ hegnet. Hvis du vil male dit træ hegn med en træbevarende glasur, skal du acceptere at den er gennemsigtig og kun kommer i mange nuancer af brun. Farverige glasur er undtagelsen.

Impregneringer til dit træ hegn

Imprægneringer er altid gode. De trænger dybt ind i træet og beskytter det ikke kun overfladisk. Ved imprægnering skal du sørge for, at de er træbeskyttelsesmidler.

træbeskyttelse malinger og lakker til belægning hegnet

For træ-beskyttende maling er lakker, som også er udstyret med passende beskyttende midler mod UV-stråling, vand eller mikroorganismer. Imidlertid kan harpikserne, der kommer ud af hegnet af hegnet, muligvis reagere kemisk med malerne. Derfor er en egnet primer obligatorisk, før man maler træbeskyttelsesmaling eller -maling. Fordelene ligger i træbeskyttelseslaken, hvor glasur har deres ulemper: De fås i en bred vifte af farver.

Skrab ikke dit træ hegn

Nogle boligejere sværger ved produkter, der har været brugt i mange hundreder af år. Hvad er kalkmalet eller kalkmudderet til husets facade, hørfrøen til hegnet er mange ejendomsejere. Faktisk kan stråleplanter i et hus ikke være bedre beskyttet. For bindingsværkshuse er linolie først og fremmest obligatorisk. Der er dog ingen beskyttelse mod svampe og mikroorganismer, og UV-strålingen forhindres ikke. Hørfrøolier er således yderst uegnede til træhegnet.

Konklusion

Du har den mindste indsats, hvis du først male din træ hegn med en imprægnering og derefter en træbevarende glasur. Derudover behøver du kun at ruve træet lidt, og så kan du begynde at male. Har din plankeværk allerede malet i fortiden med sådan en glasur, er det tilstrækkeligt, hvis du groft rent træ (snavs, mos etc.) og derefter understrege den nye træbeskyttelse pletten uden løkker. I træ belægninger og maling beskyttelse har du et bredere udvalg af farver, men også en væsentlig højere mængde arbejde, fordi du er nødt til at male ordentligt før maling og prime.

Tips & Tricks Hvis du ønsker at beskytte din hegnet, endnu bedre, forhindre den nederste ende af strejkevagter har direkte kontakt med jorden / fortov. Det ville favorisere den dovne. I stedet kan du lave hegnspæle stå på træ i en passende jern, da de kan findes af denne grund, selv med carporte lavet af træ.

For at beskytte toppen bedst skal du reducere "angrebsoverfladen" ved at tappe lamellerne over. Derefter kan vand ikke stå på træet og strømme straks af.

Træbeskyttelsesmidler indeholder talrige tilsætningsstoffer, der er skadelige for dit helbred. Ved arbejde med træ skal du altid arbejde med arbejdshandsker og åndedrætsværn. Desuden må disse træbeskyttelsesmidler, maling og glasur ikke anvendes indendørs eller i hjemmet. Medmindre du har en tilsvarende andel. Men du bør kun stole på sådanne godkendelser med velkendte mærkevarer.

Del med venner

Forlad din kommentar