Tømmerramme konstruktion - hvad er ulemperne?

Tømmerramme konstruktion har været stigende i de seneste år. Ud over de mange fordomme har trærammekonstruktionen også nogle reelle ulemper, som du skal acceptere i et sådant hus. Find ud af, hvad disse er - og det er bare fordomme.

Ulempe: kortere levetid

Ud over de mange rapporter er der også en nylig undersøgelse af Leipzig Universitet, der omhandler den faktiske værdiansættelse af alle træhuse. Der kan du ikke se nogen reduceret levetid.

Prejudice

Brandfare

I modsætning til den offentlige mening er træ et meget gavnligt materiale i tilfælde af brand. Det har en forudsigelig brandadfærd (i modsætning til mange andre byggematerialer). Desuden er massivt træ ekstremt vanskeligt at antænde.

Du kan fortælle det faktum, at en hel log, som du lægger i ovnen, tager lang tid at tage i brand. Undersøgelser har allerede vist, at træhuse er endnu sikrere i nogle tilfælde end andre bygninger.

For de fleste tømmerrammede bygninger i dag klassificeres de i samme brandfareklasse som for faste stenbygninger.

Pest Infestation

Træhuse blev tidligere imprægneret for at forhindre skadedyrsangreb. I dag anvendes der særlige træbehandlingsteknikker, der gør træet ikke næringsrige og dermed ubehageligt for skadedyr.

I det mindste for højkvalitetsskove er sådanne forbehandlinger ofte standard i dag. Dette også dampe af potentielt skadelige pesticider falder i luften.

Dette gælder dog ikke altid og grundlæggende for alle trækonstruktioner. Der kan stadig være undtagelser.

Fugtproblemer

Fugtproblemer er altid konstruktioner og kan forekomme i alle bygninger, hvis de ikke er installeret korrekt. Trærammehuse har større risiko for skimmel end andre bygninger. Det handler om det samme i begge og altid forhindres ved korrekt konstruktion. På grund af den høje præfabriceringsgrad uden for byggepladsen er fejl i nogle tilfælde endnu mindre sandsynlige end med faste strukturer.

Tips og tricks Når trærammens konstruktion skal du også have fordelen af ​​lavere vægtykkelse, ofte lavere omkostninger og meget hurtigere byggetid. Disse fordele kan være afgørende for en beslutning. I USA har denne type konstruktion længe været meget populær og meget almindelig.
Del med venner

Forlad din kommentar